2012. november 9., péntek

Pi én, pi te

Az eddigi legfinomabb sós pitém volt ez, még morzsája sem maradt. Arassatok vele hasonló sikereket :)

Tökös-húsos pite

Hozzávalók: 180 g liszt, 100 g vaj vagy sütőmargarin, fél mokkáskanál só, fél pohár jéghideg víz, 200 g darálthús, kb 200 grammnyi tök felkockázva, ketchup vagy házi paradicsompaszta, sajt, fűszerek

Nagyon szeretem az ilyen újragondolt recepteket, nagyban megkönnyítem a saját dolgomat. Tudniillik a pite cakkra pontosan úgy készül, mint a normál húsos pite, csak hozzá van keverve egy nagyobbacska adag megpucolt, felkockázott tök is (minő meglepetés, mi? :p), valamint a bazsalikom mellet leostyánt és majoránnát is kér. Ami miatt mégis külön bejegyzést szenteltem neki, az az, hogy legkedvesebbik Főkóstolóm ismét gyönyörűeket fotózott :)

Elkészítési idő: egy és fél óra





Ugye, milyen szép volt? :)

Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése